Forside |  Rytmik  |  Forestillinger  | Kursus   Musik og Videoer  |  Om Marco | Kalender  |  | CD | Moster Mies Orkester 

 

Moster Mies orkester spiller for alle gæster
de spiller så køerne danser og grisene de svanser
de spiller for banditterne for brandmænd og konditor’ne

 

Marco’s sange er fulde af humor og eventyr og sammen med Moster Mies Orkester’s fantastiske akkompagnement får de alle børn til at danse, hoppe og grine.

Bandet leverer en koncert med iørefaldende musik og sang, hvor børnene spiller en aktiv rolle, og der er tid til en af Moster Mies utrolige historier.

 


 
 

 

Koncerten  er en rejse i børnenes verden.  Marco og Moster Mie viser vej mens orkestret spiller så det er en fryd.

Lige fra starten er alle med. Der skal hoppes, klapes og danses. "Ildebranden" skal slukkes, Troldelone springer ud af kufferten og vi tager til frokost med troldene, der kæmper om hvem der skal bestemme. Vi ser på stjernerne mens vi spørger os selv " Hvad mon der er derude blandt stjernerne?"

Moster Mie er med på hele rejsen, hun danser og kommenterer koncerten undervejs.

 

Marco har skrevet tekst og musik til alle sangene og har samlet orkestret. Han er også dukkemager og har lavet de sjove dukker, der er med i showet.
I mere end 20 år var han leder af det latinamerikanske band TITICACA og herfra har tonesprog og latinamerikanske rytmer sneget sig ind i sangene. Børnene elsker Marco’s sange og de synger gerne med, når de spiller hans CD igen og igen. De poetiske og sjove tekster rører både børn og voksne.

Marco´s
CD hedder
" Åh nej ildebrand - Tigerjagt trolde og havfruer"

Den fås på iTunes , Yousee play og kan høres på Spotify.

Kommentarer fra publikum:
"Normalt bliver jeg hurtigt træt af at høre børnemusik men denne her nyder jeg virkelig,selvom den kører hele tiden hjemme hos os."
" Din CD er en perle"
" Teo bliver helt stille når han hører "Hvad mon der er" "
" Vi hørte din CD hele sommeren"

 

 

Marco og Moster Mies orkester
Spiller både som trio eller kvartet men altid sammen Moster Mie.
Gruppen er bemandet af erfarne danske og latinamerikanske musikere med konservatorie og autodidakt baggrund og CV´er der strækker sig fra argentinsk-, indiansk-, mellemamerikansk-, og dansk folkemusik til børnemusik og børneteater.  Kontakt:  Marco Martiri  Tlf: 21 72 96 92  marco@martiri.dk